21 Ağustos 2016 Pazar 15:40
Karadenizli Sanatçı Yoğun Bakımda

Karadeniz konulu filmlerin vazgeçilkmez oyuncularından biri olan İsrafil Köse Trafik kazası geçirdi. Yoğun bakıma kaldırılan sanatçının sağlık durumunun, hastaneye getirildiği andan biraz daha iyi olduğu öğrenildi. Bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakımda tutulan sanatçı için yakınları hastane önünde iyi haberleri bekliyor.

İsrafil Köse Kimdir?

İsrafil Köse, 20 Şubat 1970 yılında Artvin'in Borçka ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü okudu. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekran karşısına çıkan İsrafil Köse, bugüne dek birçok yapım rol aldı. Rol aldığı yapımlarda genelde Laz şivesi ile ön plana çıktı. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ''Sümela'nın Şifresi: Temel'' ve ''Moskova'nın Şifresi : Temel'' filmlerinde de rol aldı.

İsrafil Köse, 2013 yılında Koğuş Akademisi filminde rol aldı.

Filmografisi

2013 Koğuş Akademisi
2012 Sıkıysa Yakala
2012 Moskova'nın Şifresi : Temel - Cemil
2011 Ya Sonra - Al Paçino
2011 Hop Dedik Deli Dumrul - Dursun
2011 Reis - İdris
2011 Sümela'nın Şifresi:Temel - Cemil
2011-2012 İffet - Ersin
2009 No Ofsayt - Ali Rıza
2008 Gece Gündüz - Yöntem Ali
2008 Avanak Kuzenler - Peştekül'ün Adamı
2008 Babam Adam Olacak - Hamza
2007 Doktorlar - Temel
2007 Zoraki Koca - İzzet
2007 OKS Anneleri - Himmet
2006 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
2006 Emret Komutanım:Şah Mat - Laz Çavuş Cemal
2006 Rıza
2005 Yolda/Rüzgar Geri Getirse - Nuri
2005 Emret Komutanım - Laz Çavuş Cemal
2003 Şapkadan Babam Çıktı - Selman
2002 Asayiş Berkemal
2002 Pembe Patikler -Bekçi
2001 Koltuk Sevdası
2001 Nasıl Evde Kaldım - Adem
2000 Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Lango
2000 Evdeki Yabancı -Rıza
2000 Eyvah Kızım Büyüdü -Rıza
2000 Dedelerimi Evlendirirken
1999 Yılan Hikayesi
1996 Şaşıfelek Çıkmazı
1995 Oğlum Adam Olacak
1987 Belene - Emin
 

Son Güncelleme: 21.08.2016 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Karadenizinsesi.com