08 Haziran 2016 Çarşamba 09:59
Kaliteli Tatlının Sırlarını Verdi

Merdiven altı üretimin insan sağlığını tehdit ettiğini vurgulayan Şişman, kalite ve lezzeti bir araya getirdiği işletmesi hakkında da bilgi verdi. Şişmen, “Tatlı çeşitlerinin hepsini yapıyoruz. Şerbeti kendimiz pişiriyoruz, sadece su ve şeker kullanıyoruz. Mısır nişastası ya da glikoz kesinlikle kullanmıyoruz. Tatlılarımızda limon tuzu dahi yok, her şey organik. Piyasada fındık, ceviz, fıstık pahalı. Maliyeti düşürmek için yer fıstığı kullanılıyor. Biz bunu kesinlikle yapmıyoruz. İnsanlar, gönül rahatlığıyla tatlımızı tüketebilirler. Hem imal ediyor, hem satışını yapıyoruz. Vatandaş aldığı ürünün nasıl ve nerede yapıldığını görüyor. Biz imalatımızı vatandaşın gözü önünde yapıyoruz. Vatandaşın tercihini hijyen ve kalite belirliyor. Biz kendimize güveniyoruz, hijyen ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. İyi bir tatlı öyle cam gibi parlamaz, yediğinizde ağızda dağılır ve dişe yapışmaz. Ayrıca boğazı ve mideyi de yakmaz. Eğer insanlar kaliteli ve güzel tatlı yemek istiyorlarsa Meydan’da İskenderpaşa Camii’nin hemen arkasında hizmet vermekteyiz” dedi.

(İlkhaber / Meryem AKGÜN)

Son Güncelleme: 08.06.2016 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
www.karadenizinsesi.com.tr